Vill inte ha kladdiga kakor utan ägg

Vill inte ha kladdiga kakor utan ägg

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Höns och Ägg ››
Av    Vill inte ha kladdiga kakor utan ägg
  Hanna    

Vill inte ha kladdiga kakor utan ägg


När jag bakar ex:sockerkaka med bakpulver i speciellt med Choklad i el annat blir den alltid kladdig,går sönder.
Mår dåligt om kakan inte är helt genomgräddad.
Har provat ha den inne lite längre men rädd blir för torr då. Provat äggersättning no egg, fick ont i magen av den.
Tål troligen inte nån annan sort heller då jag är väldigt känslig bla för kakaor som inte är helt genomgräddade,konstgjorda ämnen mm.
Är det någon som har nåt tips man kan göra så kakorna inte blir så kladdiga?

Vill inte ha kladdiga kakor utan ägg  skrevs februari 2012

  Katarina    
Prova det här receptet på chokladkaka.

Blanda:
3,25 dl mjöl
1 tsk bikarbonat
2,25 dl socker
1/2 tsk salt
3 rågade msk cacao
1,5 tsk vaniljsocker

tillsätt:
0,75 dl rapsolja
1 tsk vinäger
2,25 dl vatten.

grädda 30-35 minuter i 175 grader.

den är inte alls dum och vill man så kan man servera den med lite glass eller vispgrädde.

Skrevs februari 2012

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicmarabou mjölkchoklad 200g nydietist02 dagar
New TopicSnabb effekt..? nyCaezar07 dagar
New TopicFindus köttfärssås mjölkdietist014 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade