Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av | Hjälp! | |
Jenny | Hjälp!Hej! Jag har länge undrat om makrill i konservburk... På alla makrillburkar står det alltid "tomatpasta" men det står inte vad tomatpastan innehåller, därför har jag inte vågat äta makrill på 10 år. Jag vet att det finns tomatpasta som helt enkelt är endast; tomater och salt. Men jag har även sett tomatpasta som innehåller; tomater, kryddor, stabiliseringsmedel. Vilket såklart får mig att undra om det går att äta säkert :/ Då jag älskade makrill en gång i tiden är det tråkigt att inte våga äta det p.g.a detta... Jättetacksam för svar! Hjälp! skrevs februari 2012 |
|
Gäst K (Gästkonto) | Det bästa är att vända sig till leverantören om du är osäker. jag har själv både gluten och laktosintolerans, och äter väldigt mycket makrill på burk och har aldrig blivit dålig av det. Skrevs februari 2012 | |
Felicia | Det ska finnas en sort som är helt ok för glutenintolleranta! Tyvärr så kommer jag inte ihåg vilken sort det var just nu :/ Men det är bara till att leta! :) Skrevs mars 2012 |