HJÄLP det blir bara värre

HJÄLP det blir bara värre

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    HJÄLP det blir bara värre
  Jensa    

HJÄLP det blir bara värre


Jag är en tjej på 25år som för 4år sedan blev mjölkprotein allergiker. Jag har blivit duktig på att äta HELT mjölkfritt. Men det känns som att allergin bara blir värre, tex så har jag nu börjat få svårt att gå i affären, hem till folk, offentliga platser där det finns någon form av fik,korvkiosk osv.. Jag blir alltså dålig av att andas in spår i luften av mjölk. det var jag inte förr. Är det någon som vet om man kan göra något? Jag fick sluta studera för att det inte fungerade med allergin, nu är jag alltså arbetssökande och funderar på om jag kommer kunna arbeta någon stans. alla jobb har ju ett fikarum. Vad kan jag göra? kan jag vända mig till någon?

HJÄLP det blir bara värre  skrevs mars 2012

  Helle    
Du bör absolut gå till en allergiläkare och prata med honom/henne och fråga vad du kan göra.

Skrevs mars 2012

  Jensa    
Hej och tack för ditt svar. Är nu mitt uppe i en flytt, men ska absolut gå till en läkare. Är det bara att kontakta sjukhuset eller hur får man komma till en allergiläkare?

Skrevs mars 2012

  Helle    
Antingen kontakta din vårdcentral och KRÄV en remiss - gå inte därifrån innan du fått en remiss, eller så skickar du en egenremiss (det blir dyrare vid besöket och i värsta fall får man vänta längre om man skickar en sådan än om ens läkare skickar) Jag har kört både och. Första gången var det läkarremiss och förra gången tyckte min VC-läkare att det var väl onödigt så jag skickade själv in ett brev till allergimottagningen och skrev precis varför jag ville komma dit. Då var det fyra månaders väntetid och det kostade 300kr istället för 120kr men det var värt vartenda öre för trots att jag har haft min diagnos sedan jag var 12, jag var 25 när jag var hos allergiläkare senast, så lärde jag mig nya saker om min allergi på det besöket!

Skrevs mars 2012

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicAllergi nyAgneta04 dagar
New TopicSymtom nyAgneta24 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade