Stuvning och andra klibbiga tipps

Stuvning och andra klibbiga tipps

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Stuvning och andra klibbiga tipps
  henke    

Stuvning och andra klibbiga tipps


Hur kan jag göra stuvning eller få andra kok (tex en gryta) att tjockna utan att använda någon typ av frö. Dvs jag vill inte använda majs, mjöl, guinoa eller vad nu alla heter. Kan man göra detta helt utan att använda stärkelse som potatis etc?

Stuvning och andra klibbiga tipps  skrevs oktober 2012

  Gäst K (Gästkonto)    
Reducering är mitt bästa tips då. Det är ju matlagning i toppklass men tar lite tid istället :-)

Skrevs oktober 2012

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLågproteinmix - Finax har slutat tillverkavita_lamm810 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade