Baka

Baka

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Baka
  camilla    

Baka


När jag ska baka och använder "mjölkfria" produkter, använder jag det rakt av eller vad blir bäst?

Baka  skrevs maj 2014


Louise M (dietist)
   
Använd det rakt av om de inte är gjorda på t ex havre som sväller lite. Då kan man behöva dra ner mjölmängden lite.

Skrevs maj 2014

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicmarabou mjölkchoklad 200g nydietist02 dagar
New TopicSnabb effekt..? nyCaezar07 dagar
New TopicFindus köttfärssås mjölkdietist014 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade