Senaste inläggen
Skriv ett inlägg
Mina inlägg
Gluten och Vete
Mjölk och laktos

Döbakt

Döbakt

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Recept ››
Av    Döbakt
Celander Lotta    

Döbakt


Hej!
Lyckas just nu inte ens med att baka scones utan att dom blir döbakta, behöver tips.Är känslig även av havre och i många recept är det så mycket fröer och konstiga saker i. Jag vill bara ha helt vanliga scones, glutenfria men misslyckas i ett, Misslyckades till och med med enkla kaffekakor/ hast´bullar här om dagen. varför blir det döbakt?

Döbakt 

Annons   
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicUppgraderat system nyAdministratör08 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2018 (19 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade

mytaste.net