Döbakt

Annons...
Slippa annonser?

Döbakt

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Recept ››
Av    Döbakt
Celander Lotta    

Döbakt


Hej!
Lyckas just nu inte ens med att baka scones utan att dom blir döbakta, behöver tips.Är känslig även av havre och i många recept är det så mycket fröer och konstiga saker i. Jag vill bara ha helt vanliga scones, glutenfria men misslyckas i ett, Misslyckades till och med med enkla kaffekakor/ hast´bullar här om dagen. varför blir det döbakt?

Döbakt  skrevs september 2014

Annons   
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicIngen Celiaki,men tål inte gluten.N... nyChristina Mar...115 dagar
New TopicMajsprodukter nyAlexander05 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade