Äggvita

Äggvita

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Höns och Ägg ››
Av    Äggvita
  Monika
(Mosch)
   

Äggvita


Jag har IBS. Flera år har jag inte kunnar äta ägg. Av en händelse så åt jag maränger, som innehåller äggvita. Jag provade häromdagen att göra pannkakor på bara äggvita och det gick utmärkt. Kan nån förklara varför jag kan äta vitan men inte gulan.

Äggvita  skrevs november 2014

  Gäst K (Gästkonto)    
Det är olika proteiner i gulan och i vitan. en del är allergiska mot det ena proteinet, andra tål ingendera.


Skrevs november 2014

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLågproteinmix - Finax har slutat tillverkavita_lamm810 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade