Margarin/smör

Margarin/smör

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Bakning ››
Av    Margarin/smör
  siv
(sivan)
   

Margarin/smör


Hej
undrar om någon kan hjälpa mig tänkte baka nu till jul men min son är allergisk mot mycket och nu har vi fått veta att han även inte tål citronsyra äggvita och mjölk
vad jag undrar är vad man kan ha istället för margarin/smör för det innehåller ju citronsyra
vore tacksam om någon kan ge förslag.
Med vänlig hälsning Siv

Margarin/smör  skrevs november 2016

  Gäst K (Gästkonto)    
Jag byter smör till rapsolja när jag bakar ex lussebullar, sockerkaka, muffins, kladdkaka osv... 100 gr smör = 1 dl rapsolja.
Mvh M


Skrevs november 2016

  siv (sivan)    
tusen tack för tipset

Skrevs november 2016

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLågproteinmix - Finax har slutat tillverkavita_lamm810 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade