Senaste inläggen
Skriv ett inlägg
Mina inlägg
Gluten och Vete
Mjölk och laktos

Jäst

Jäst

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Bakning ››
Av    Jäst
gunilla E    

Jäst


Har läst recept om glutenfri kavring och Annas kladdfria bröd. Jag undrar om man kan byta ut jästen mot bakpulver/bikarbonat då jag ej tål jäst.

Jäst 

Annons   
Louise Malmberg    
Det går nog att byta ut. Brödet blir smuligare med bakpulver (som scones). Jag skulle nog öka mängden fett för att den inte ska bli smulig och torr, pröva med 150g matfett och 2 msk bakpulver



gunilla E    
Tack för hjälpen. Skall pröva.



Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
Inga inlägg skrivna ännu. Skriv gärna det första :)
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2018 (19 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade