Uppgradering och utveckling av allergimat

Uppgradering och utveckling av allergimat

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Anslagstavlan ››
Av    Uppgradering och utveckling av allergimat

Joakim W
   

Uppgradering och utveckling av allergimat


Vi jobbar ständigt för att utveckla allergimat, här gör vi små rapporter av vår senaste utveckling och förändring. Kommentera gärna om du har tips eller frågor.

Mvh Allergimat team

Uppgradering och utveckling av allergimat  skrevs maj 2018


Joakim W
   
För att höja säkerheten och följa utvecklingen, hålla den standard som krävs har vi nu uppgraderat så allergimat använder kryptering via ssl. Adressen "https" säkerställer att all trafik som skickas till allergimat är säker. Detta är oxå något som google kräver i högre grad.

Skrevs maj 2018


Joakim W
   
Efter en större insats har vi nu äntligen lanserat vår nya databas. Vi använder numer mysql (databas) som är både säkrare och snabbare och klarar mycket större mängd data. Vi hoppas sidan nu ska bli båda snabbare och stabilare. Våra tester visar på en märkbart snabbare sida.
Märker du något som inte verkar bra, så tveka inte att höra av dig.


Skrevs augusti 2018


Joakim W
   
Som ytterligare ett steg i målet att leverera en säker och snabb webbsida använder vi nu en så kallad CDN, den ger ökad prestanda och har kraftfulla brandväggar för spam och andra ev attacker. Vi har anlitat cloudflare för detta som vi upplever är en av de bästa.

Det innebär oxå att tillgången till webbsidan är lika snabb oavsett var man befinner sig på jordklotet eftersom dom har distribuerade servrar i många länder.

Skrevs oktober 2018


Joakim W
   
Idag lanserar vi vår nya mobilmeny. Det är en klassisk "hamburgar"-meny med sidflik som vi hoppas ska underlätta det mobila surfandet. Den är testad för flertalet olika telefoner och skärmstorlekar men meddela gärna om du upptäcker något problem.

Den nya menyn följer med en uppdatering av sidmallarna/designen och släpps successivt på genom webbsidan under våren. Det finns en del områden som fortfarande har kvar den gamla sidmallen.

Skrevs februari 2019


Joakim W
   
Många har frågat hur man gör om man vill stödja allergimat ekonomiskt. Efter förfrågningar så har det visat sig finnas ett intresse för betalda medlemskap. Vi har jobbat hårt de sista månaderna för att skapa en säker och bra betallönsning för betalt medlemskap, och äntligen kan vi lansera den. Det känns som en stor milstolpe.

Vi har en fullt integrerad betallösning för medlemskap via betaltjänsten stripe.

I vårt led att försöka hålla kvalitet både tekniskt och innehållsmässigt har vi det senaste året jobbat med utveckling av webbsidan på flera områden. Och för att klara av att driva en konkurrenskraftig webbplats idag krävs det en hel del resurser och innebär en hel del kostnader.

Som betald medlem så stödjer man vår verksamhet ger oss möjlighet att utveckla innehåll och tjänster. Man slipper även se annonser /banners och man får rabatt i webbshoppen med mera.

Överväg gärna att bli en betalande medlem idag (är du det redan, så tack :) )

Skrevs mars 2019


Joakim W
   
Nu har vi lanserat funktion för att rösta och bedöma recept, äntligen :).
Det krävs att du är medlem för att kunna betygsätta innehållet. Klicka på stjärnorna och fyll i din bedömning.Skrevs maj 2019


Joakim W
   
Uppdatering, mycket händer med systemet just nu, idag har vi installerat en ny funktion för inloggningen. Istället för att hoppa mellan olika sidor under inloggningen kan man enkelt logga in direkt på den sida man befinner sig på.

Skrevs oktober 2019


Joakim W
   
Ett flertal nya funktioner och nytt utseende har lanserats under november. Nu senast har produktsidorna och produktlistorna fått ett helt nytt utseende och nya funktioner. Vi har även jobbat med optimering av prestanda för att göra sidorna snabba.

På sidorna med den nya designen kommer även en helt ny uppdatering av sparaknappen som förhoppningsvis ska göra det enkelt och snabbt att spara dina favoriter.

Skrevs november 2019


Joakim W
   
Vid årsskiftet inför vi nya avgifter för medlemskapen. Detta för öka chansen att på ett rimligt sätt täcka de kostnaderna att driva allergimat och för att (i underkant) följa övrig marknadsnivå för medlemskap. För ett vanligt medlemskap blir kostnaden 69 kr per månad och för ett supportande medlemskap 249 kr per månad.

Skrevs januari 2020


Joakim W
   
E-handeln har fått nya designmallar, bland annat ny vy för redigering av min profil (förändring del 1 av 2), och en mobilanpassad varukorg och checkout i webbshoppen.

Skrevs januari 2020


Joakim W
   
Fortsatt arbete sker med platsguiden som listar restauranger, cafe, hotell med mer som har en allergianpassning på något sätt. Ett exempel finns att se här: Glutenfritt bageri, Happy Atelier

Skrevs februari 2020


Joakim W
   
På en profilsida listar vi nu profilens recept som kort istället för rubriker. Man kan där direkt spara sina favoriter.

Skrevs april 2020


Joakim W
   
Förbättring och ökad säkerhet kring inloggning och innehållet i databasen. Vi har gjort om funktionen för automatisk inloggning i samband med detta, vilket innebär att tidigare sparad automatisk inloggning nollställs och alla behöver logga in igen.

Framöver kommer man kunna själv se vilka enheter (dator/telefon) man har en aktiv inloggning på.

Skrevs april 2020


Joakim W
   
Nu byter vi namn på medlemskapen, för att göra det tydligare vad dom representerar. De tre medlemsnivåerna heter numer Gratis för ett grundläggande medleskap, Plus+ för ett betalande medlemskap med extra funktionalitet och Supporter för den som vill bidra och sponsra verksamheten lite extra.

Skrevs maj 2020


Joakim W
   
Idag lanseras den nya versionen av receptsidan. För att följa övrig design, för enklare användning, lättare att förstå och snabbare laddtider.

Skrevs maj 2020

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicBästa chokladbollarna?anna_winer29 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade