Uppgradering och utveckling av allergimat

Uppgradering och utveckling av allergimat

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Anslagstavlan ››
Av    Uppgradering och utveckling av allergimat
Allergimat    

Uppgradering och utveckling av allergimat


Vi jobbar ständigt för att utveckla allergimat, här gör vi små rapporter av vår senaste utveckling och förändring. Kommentera gärna om du har tips eller frågor.

Mvh Allergimat team

Uppgradering och utveckling av allergimat 

Annons   
Allergimat    
För att höja säkerheten och följa utvecklingen, hålla den standard som krävs har vi nu uppgraderat så allergimat använder kryptering via ssl. Adressen "https" säkerställer att all trafik som skickas till allergimat är säker. Detta är oxå något som google kräver i högre grad.Allergimat    
Efter en större insats har vi nu äntligen lanserat vår nya databas. Vi använder numer mysql (databas) som är både säkrare och snabbare och klarar mycket större mängd data. Vi hoppas sidan nu ska bli båda snabbare och stabilare. Våra tester visar på en märkbart snabbare sida.
Märker du något som inte verkar bra, så tveka inte att höra av dig.
Allergimat    
Som ytterligare ett steg i målet att leverera en säker och snabb webbsida använder vi nu en så kallad CDN, den ger ökad prestanda och har kraftfulla brandväggar för spam och andra ev attacker. Vi har anlitat cloudflare för detta som vi upplever är en av de bästa.

Det innebär oxå att tillgången till webbsidan är lika snabb oavsett var man befinner sig på jordklotet eftersom dom har distribuerade servrar i många länder.

Skrevs den 12 oktober 2018

Allergimat    
Idag lanserar vi vår nya mobilmeny. Det är en klassisk "hamburgar"-meny med sidflik som vi hoppas ska underlätta det mobila surfandet. Den är testad för flertalet olika telefoner och skärmstorlekar men meddela gärna om du upptäcker något problem.

Den nya menyn följer med en uppdatering av sidmallarna/designen och släpps successivt på genom webbsidan under våren. Det finns en del områden som fortfarande har kvar den gamla sidmallen.

Skrevs den 14 februari 2019

Allergimat    
Många har frågat hur man gör om man vill stödja allergimat ekonomiskt. Efter förfrågningar så har det visat sig finnas ett intresse för betalda medlemskap. Vi har jobbat hårt de sista månaderna för att skapa en säker och bra betallönsning för betalt medlemskap, och äntligen kan vi lansera den. Det känns som en stor milstolpe.

Vi har en fullt integrerad betallösning för medlemskap via betaltjänsten stripe.

I vårt led att försöka hålla kvalitet både tekniskt och innehållsmässigt har vi det senaste året jobbat med utveckling av webbsidan på flera områden. Och för att klara av att driva en konkurrenskraftig webbplats idag krävs det en hel del resurser och innebär en hel del kostnader.

Som betald medlem så stödjer man vår verksamhet ger oss möjlighet att utveckla innehåll och tjänster. Man slipper även se annonser /banners och man får rabatt i webbshoppen med mera.

Överväg gärna att bli en betalande medlem idag (är du det redan, så tack :) )

Skrevs den 1 mars 2019

Allergimat    
Nu har vi lanserat funktion för att rösta och bedöma recept, äntligen :).
Det krävs att du är medlem för att kunna betygsätta innehållet. Klicka på stjärnorna och fyll i din bedömning.Skrevs den 27 maj 2019

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2019 (20 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade