FPIES - finns det någon med denna diagnos här?

FPIES - finns det någon med denna diagnos här?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    FPIES - finns det någon med denna diagnos här?
  Sofie    

FPIES - finns det någon med denna diagnos här?


Jag har en 9 månaders son som diagnostiserats med FPIES. Han reagerar kraftigt mot banan, mjölk, havre och fisk(flundra) men vi misstänker även soya, majs, ris, kyckling. Jag känner mig såååå otroligt ensam! Sjukvården har inte så mycket kunskap om FPIES och jag skulle så gärna vilja komma i kontakt med någon som har barn med FPIES diagnos. Finns det någon här???

FPIES - finns det någon med denna diagnos här?  skrevs augusti 2021

  Annelie V    
Hej

Jag har en pojke på 3 år som har fpies. Som är sent diagnoserad och har stora problem. Känner mig också totalt utelämnad och får "uppfinna" allt själv.
Han regerar på komjölksprotein, vete, gluten, havre, soja, vit fisk, kiwi. Han kan heller ej få i sig e-ämnen, produkter som är kontaminerade av spec vetet. Alltså extremt små mängder, och nu börjar reagera på kyckling och skinka/fläsk (pga djuren äter vete och soja bas i sitt foder)

Med vänlig hälsning, Annelie

Skrevs september 2021

  Sofie    
Va glad jag blir att du hör av dig! Känns som att det är så ovanligt med FPIES (trots att min allergolog säger att det ökar) vilket län bor ni? Vi bor i Sörmland och han fick diagnosen ganska tidigt, tror han va 4 månader. När diagnostiserades din son? Var det allergolog som gjorde det? Hade du hört om FPIES innan? När började ni märka att han reagerade? Jag har 1000 frågor hoppas det är ok, skulle kännas så skönt att få dela med sig och höra hur ni haft/har det.

Skrevs september 2021

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicBästa chokladbollarna?anna_winer211 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade