Äggersättning

Äggersättning

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Höns och Ägg ››
Av    Äggersättning

Anna W
(anna_winer)
   

Äggersättning


Hur ersätter ni ägg i bakverk? Om ni använder olika sorters pulver: vilken mängd blir ett ägg?
Tack på förhand!

Äggersättning  skrevs januari 2022


Johan S
   
Hej
Jag har sett tipset att använda 1msk krossade linfrön tillsammans med 3 msk vatten för att ersätta ett ägg.
Har provat det någon enstaka gång i en vegansk limpa. Det binder men inte tillräckligt för att användas i biffar eller något som jag tycker behöver hålla ihop lite mer. Till biffar använder jag kikärtsmjöl vilket fungerar bra.


Skrevs mars 2022


Johan S
   
Det borde fungera också i bakverk.
Annars har jag hört talas om denna produkten, inget jag testat men kanske värt att kolla på: Aquafaba äggersättare.


Skrevs mars 2022


Johan S
   
Jag hittade ett alternativ till äggersättning idag som är specifikt till bakning:
Ekologisk äggersättare från khoisan tea.
Vegansk och glutenfri.
En liten rund burk stor som en läskburk typ.


Skrevs mars 2022


Louise M (dietist)
   
Här är två produkter äggersättning
[a]https://www.allergimat.com/produkt.asp?id 666&namn Orgran-No-Egg--%C3%84ggers%C3%A4ttning[/a]
[a]https://www.allergimat.com/produkt.asp?id 869&namn Orgran-Easy-Egg-omelettmix[/a]


Skrevs april 2022

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLågproteinmix - Finax har slutat tillverkavita_lamm810 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade