Brödglans

Brödglans

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Brödglans
Helena    

Brödglans


För att få vacker färg på bullar/ bröd, och för att få eventuella frön att fastna, använder jag potatismjölredning, och det funkar jättebra. Till 2 limpor, eller 10 frallor, tar man 1 dl kallt vatten + 1 tsk potatismjöl. Rör med en träslev tills det precis tjocknar. Vispa inte, då blir det skummigt. Låt det svalna, och pensla bullarna efter jäsningen. Ytan blir nästan som köpefrallor!



Brödglans 

Annons   
Lena    
Tack för tipset- det ska jag prova!!!



Allergimat    
Här finns receptet på brödglans utan ägg

www.allergimat.com/recept.asp?id=145&namn=Brodglans-utan-agg

Skrevs den 3 oktober 2019

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicUppgradering och utveckling av allergimatAllergimat1112 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2019 (20 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade