Rapsy Frutty

Rapsy Frutty

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Rapsy Frutty
  Helena    

Rapsy Frutty


Nu har jag fått veta lite om R&F-produkterna, och det låter bra på alla sätt. Jag undrar bara om någon har provat dem, framförallt de neutrala pulvren? Skriv gärna till mej och berätta tex om de smakar gott, jämfört med solhavre och sojagrädde, om det är något de inte passar till mm.
Hälsningar
Helena



Rapsy Frutty  skrevs september 2000

  Ros-Marie    
Hejsan Helena.
Jag heter Ros-Marie, jag har testat Rapsyprodukter. Mjölkersättningen smakar blä att dricka som den den är. Som vatten och mjöl med klumpar i. Men den är helt OK till matlagning. Filen/yougharten är god, man kan smaksätta den själv om man vill, men den har en svag fruttismak. Pannkakorna är också goda. Och vaniljsåsen älskade jag. Glassen har jag inte provat än, men jag har beställt.Chokladen vet jag inget om heller.
Jag testade dessa produkter när jag var på ett "rehab" nyligen. Och jag tyckte om dem så jag har nu beställt hem varor. Jag mår också jättebra av dem.
Hälsningar Ros-Marie



Skrevs september 2000


Louise M (dietist)
   
På Matlagningspulvret står det tydligt att den inte är avsedd för kalla drycker, och det just av den anledning som Ros-Marie anger. Den passar bara i matlagning och till varma smaksatta drycker som t ex choklad.

Edited by - Louise on 2001-03-01 23:08:17

Skrevs mars 2001

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicBästa chokladbollarna?anna_winer212 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade