Bakmaskin

Annons...
Slippa annonser?

Bakmaskin

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Bakmaskin
Cecilia, Jesper Juhlin    

Bakmaskin


Hej! Har en ojke på 2 år som har gluten och laktos. Jag skulle vilja höra om det är ngn av er som använder bakmaskin när ni ska baka bröd. Funderar på att införskaffa en sådan men det är skönt att höra vad andra tycker. Jag bakar själv allt bröd till pojken.

Bakmaskin 

Annons   
Liselotte Norén    
Hej!
Vi har bakmaskin och bakar varannan dag just nu. Fördelen är att slippa kladdet som gärna blir annars och att man "bara" kan hälla ner allt i bunken och sen trycka på knappen. Tycker dock att variationen blir lidande och det blir små bröd, dvs på runt 3-4 dl vätska. Men med lite pill så funkar det bra. Hör av dig om du vill ha hjälp, har gjort allt man inte ska:)

LiselotteGästkonto    
Jag är glutenintolerant och kag försöker också baka med bakmaskin men det går inte så bra. Jag får alltid ett ganska stort hål i mitten. Brödet blir alltid lite degigt. jag har märkt att det blir degigare med fibermix, men det är ju fiberrikt bröd jag vill ha. Har du några tips? Ska man köra på kort eller långt program?
Tack Annette
Örjan Fahlgren    
Hejsan!
Jag har en bakmaskin och bakar ca. en gång i månaden (4-6 bröd) och jag tycker att det är jätte bra med bakmaskinen men det har misslyckats några gånger och nu har jag lärt mig vilka recept som jag tycker funkar bäst. Jag har boken "Baka glutenfritt matbröd" av Elisabeth Ekstrand Hemmingsson och i den finns det ett tiotal recept men vissa funkar bättre än andra. Det är fyra recept som jag varierar mellan som jag tycker blir bra. Du kan ju maila mig om du vill ha några trick. Mvh/ Helena
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLaktos, kanske mjölkprotien allergi...Mikael Lundman714 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade