McDonalds

Annons...
Slippa annonser?

McDonalds

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Tips & Råd ››
Av    McDonalds
Yukio    

McDonalds


Var och åt på McDonalds på Väla i HBG för strax innan påsk och fick i mig massivs med gluten. Är inte jättekänslig men reagerade väldigt starkt.
När jag gick tillbaka för att säga ifrån fick jag prata med tjejen som tydligen bestämmer där och hon bad om ursäkt, frågade om jag ville ha pengarna tillbaka och lovade att prata med sin chef.
Under påskveckan ringde chefen och bad om ursäkt och erbjöd mig gratiskuponger till McDonalds. Dagen efter kom 5 kuponger.
Idag var jag där igen och personen jag beställde av var tjejen som jag hade pratat med när jag blev dålig av maten. Hon frågade hur det var och jag berättade. Sa även att chefen hade skickat kupongerna (höllt en i handen).
Då sa hon: Jag bjuder på din mat idag!
Vilken bra service jag fick där, otroligt bra!

McDonalds  skrevs april 2004

Annons   
Pernilla Welander    
Jo, det var ju verkligen bra att de kompenserade dig ordentligt och tog tag i problemet! Men vad var det du fick i dig gluten av? Fick du fel bröd, eller hade de friterat i "gluten-olja" eller vad? Kan ju vara bra att veta om man behöver säga till speciellt om något när man går till McDonalds!

Skrevs april 2004

Yukio    
Jag beställde en Dubbel Chesse, det var rätt bröd och så, hur det kunde vara gluten där vet jag inte, men jag har fått höra att när det är många som beställer så är vissa inte noga med specialbeställningar.
Dom kan lägga biffen på ett vanligt bröd och sen komma på att det skulle vara glutenfritt och bara byta bröd, då följer ju det med vanligt bröd med biffen.. Antagligen har det varit det som hände.
Chefen för McDonalds sa att man alltid ska säga till att man är jättekänslig mot gluten när man beställer så att dom tänker sig för.


Skrevs april 2004

Malin Hansson    
Vad trevligt att personalen på McDonald´s på Väla är så tillmötesgående... =o)
Tyvärr har jag tråkiga erfarenheter från McDonald´s i Landskrona, där personal och chefer till motsats från Välas personal, bemöter denna typ av klagomål med misstroende och helt utan förståelse.
Då min son vid flertalet gånger fått fel mat och till och med en gång blivit hånad av en i personalen för att han BARA beställt in rent kött, har jag nu gett upp mitt hopp och undviker nu denna restaurang i största möjliga mån. Då McDonald´s profilerar sig att vara allergivänliga, borde man kunna förvänta sig mer av dess personal.
I övrigt har jag goda erfarenheter av Mc Donald´s och är mycket tacksam att de är allergivänliga... Hoppas verligen att Landskrona är ett ovanligt undantag....


Skrevs april 2004

Yukio    
jag har blivit bemött lika illa på McDonalds på Knutpunkten som du skrev. Där skällde dom ut mig för att jag sa att jag fått fel. där jobbar en som jag tycker är bra och beställer bara där om han jobbar då.

Skrevs april 2004

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicIngen Celiaki,men tål inte gluten.N... nyChristina Mar...115 dagar
New TopicMajsprodukter nyAlexander05 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade