Vispgrädde

Annons...
Slippa annonser?

Vispgrädde

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Vispgrädde
Annons   
Mattias Luks    
Jag brukar använda soyatoo som finns på tetra, men även på sprejflaska dels på tårtor men även som tillbehör till paj etc. Den verkar onekligen ha dykt upp i allt fler affärer på sistonde.

Skrevs juni 2006

Angelica    
Soyatoo är en ny vispbar grädde. dock ej god annars går det att tillsätta gelantin i vanlig matgrädde typ havregrädde

Skrevs juni 2006

Yasmin    
Jag har köpt en "grädde" gjord på soya och kokos. Den heter Soyatoo och säljs på ICA, den finns både som visp och som spray. Mina flickor älskar den men spraygrädden sjunker ihop efter en stund så den är inte så bra till tårtor. Jag har inte hunnit prova den vispbara ännu men den finns i mitt kylskåp.

Skrevs juni 2006

Christine Holmberg    
Soyatoo heter en produkt som ersätter vispgrädde, den är mjölkfri. Finns både i "sprayburk" och i tetraförpackning. smakar dock lite annorlunda.
En kompis till mig använde machmallowfluff under marsipanen till min sons tårta. Smakade gott men var rejält kletigt att lägga på... ;)


Skrevs juni 2006

Yasmin    
Är det ingen som har testat Soyatoo?! Det är en mjölkfri vispgrädde som är baserad på soya och kokos. Den har en lite nötig smak men är helt ok att ha på tårtor och sånt. Jag brukar köpa både den som går att vispa själv och den som finns i sprayflaska. Sprayen håller ju inte så bra när man gör en tårta men om man bara ska göra en festlig desert så är den perfekt. Mina små flickor älskar den.

Skrevs juni 2006

Sida 2 av 2    1 2
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
Inga inlägg skrivna ännu. Skriv gärna det första :)
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade