Rismjölk

Annons...
Slippa annonser?

Rismjölk

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Rismjölk
Karin Johansson    

Rismjölk


Hej jag har en liten fråga om rismjölk. Min dotter verkar inte tåla den, troligtvis för att att den innehåller spår av korn. Är det vanligt? Hon reagerar även på vete, havre, råg och korn samt mjölk. Nu visar de tester vi gjort ingenting. Vi ska få pröva något "lapptest". Någon som vet vad det innebär? Dietisten vi talat med sa att hon inte kan vara glutenintolerant och laktosintolerant eftersom hon inte nått skolålder vilket tydligen är ett stort påhitt??

Rismjölk  skrevs september 2004

Annons   
Nina Åström    
Hej!
Varför skulle inte din tös kunna vara glutenintolerant eller laktosintolerant? Bara för att hon inte nått skolåldern.. det är rena rama sagorna. Har flera bekanta vars småbarn är intoleranta mot antingen gluten eller laktos. Och minsta tösen är 2 år. Be att få prata med en annan dietist.
Kram / Nina


Skrevs september 2004

Patricia Kinnunen    
Hej! Jag har en son som är 1.5 år! Han gjorde ett pricktest när han var 0.5 åroch det visade inget. Sen, en vecka efter gjorde vi ett lapptest och det visade att han var intolerant för vetemjöl, råg, ägg, mjölk och han får inte äta fisk!
Nu på dagis har de gett honom RISDRYCK och han blev jättedålig i magen. De påstod att det var magsjuka och då sa jag pyttsan, jag känner igen en intolerant mage, för att jag är laktosintolerant själv!
MVH Patricia


Skrevs januari 2005

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
Inga inlägg skrivna ännu. Skriv gärna det första :)
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade