Äggersättning

Annons...
Slippa annonser?

Äggersättning

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Bakning ››
Av    Äggersättning
Katarina Suomi    

Äggersättning


En bra ersättning för ett ägg vid bakning är att blanda: 1 tsk fiberhusk och 1,5 dl vatten i en kastrull. Koka upp, vid första bubblan ta av kastrullen och vispa i 3-4 min. Vispa sedan ner massan i kaksmeten.

Det går dock bara att ersätta ett ägg om resultatet ska bli bra.
Resterande ägg får ersättas med bakpulversom tidigare. Men man minskar dock risken för att få en bismak av bakpulvret då man kan dra ned på antalet.

Fiberhusk hittar man oftast i hyllan för glutenfritt.

Mvh. Katarina

Äggersättning 

Annons   
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicVeggie Goulash innehåller mjölk nyallergimat010,3 timmar
New TopicLaktosfritt mjölkpulver ny110,6 timmar
New TopicMjölkprotein?  nyStina110,8 timmar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade