Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Bakning ››
Av | Baka Kaka utan socker! | |
Mimmi | Baka Kaka utan socker!jag är en 18årig tjej som e allergisk mot gluten,mjölk,soja.. men har nu blivit känslig mot socker.. vad ska jag använda istället för socker när jag ska baka lussekatter och peparkakor?? vet ni något? Baka Kaka utan socker! skrevs november 2004 |
|
Camilla | Hej! Jag är både laktos- och sackarosintolerant. Jag är väldigt känslig mot socker. När jag nu kommer på nåt jag kan baka så använder jag fruktsocker (vilket jag tål) eller även vanligt sötningsmedel. Detta går bra. Det blir dock bäst med fruktsocker. Jag bakar lussebullar utan socker och använder istället fruktsocker. Det blir jättebra faktiskt. Testa! Hoppas detta va till hjälp. Jag har själv problem med att hitta på mat och baka eftersom det är så mycket som innehåller sackaros, som t.ex. många grönsaker, frukter, kakor m.m. Skrevs december 2004 |