Kalcium

Kalcium

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Kalcium
  Sara    

Kalcium


Min son på 1½ år får i sig för lite kalcium. Han vill inte suga på kalciumtabletterna som jag köpt som tillskott,han vill inte dricka Rice Dream med extra kalcium. Han dricker Nutra morgon och kväll och jag har nu funderat på om jag ska ta halva flaskan med vatten och resten Rice Dream och sen pulvret. Det borde väl gå?? Undrar oxå hur mycket av det dagliga behovet av kalcium som en dl Rice Dream Calcium ger?
Tacksam för svar!

Kalcium  skrevs december 2004

  Annika    
Kan inte riktigt svara på din fråg om Rice dream, men funderar över vilka kalktabletter ni har. Vi har från början haft Kalcitena tugtabletter med apelsinsmak och det har funkat jättebra! Storasyster vill väldigt gärna smaka för de smakar godis... Tror annars det finns en brusvariant som en kompis blandade i drickan till mellanmålet.
Lycka till!!!

Annika W

Skrevs december 2004

  Marie    
Hej det finns kaclium tabletter som du kan mala med mortel och lägga tex. i gröten.

Skrevs december 2004

  Anneli    
Hej, min son fick först Kalcitena. Har nu bytt till Kalcidon som är billigare och smakar mint.Värt att prova annan smak!/Mvh Anneli

Skrevs februari 2005

  Carmencita    
Hej! Jag använder kalcitena tuggtablett som vi mosar och häller i Prosobee vällingen, mycket smidikt för vår del. H Carmen

Skrevs mars 2005

  Helena    
hur gammal var era barn när ni bytte till mjölkfri kost? min son var lite mer än 1,5år och våran bvc sköterska har inte tyckt att han behöver calciumtabletter. Hade era barn några andra allergier eller hur kom det sig att de fick calciumtabletter (om det går bra att fråga).
/Helena


Skrevs mars 2005

  Anneli    
Hej!Min son vägrade fortsätta med nutramigen efter 1års ålder.Övergick då till havremjölk som innehöll mindre kalcium än i vanlig mjölk..Började då ge 250mg kalcium/dygn efter inrådan av min dietist.Nu finns oatlys H+ och ricedream som är berikade med 120mg kalcium/dl=som vanlig mjölk.


Skrevs mars 2005

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicBästa chokladbollarna?anna_winer29 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade