Fråga om Rapsy

Fråga om Rapsy

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Anslagstavlan ››
Av    Fråga om Rapsy
  Anna    

Fråga om Rapsy


Hej!

Jag har köpt Rapsypulver (den kallrörda, utan socker) för att använda i kalla såser.
Provade att göra egen kebabsås med Rapsy som såsbas.. Det blev jättegott, men konsistensen blev väldigt konstig, nästan som skum..

Är det meningen att konsistensen ska vara som skum eller har jag gjort fel? Använde bara gaffel då jag rörde ihop såsen.

Fråga om Rapsy  skrevs januari 2005


Louise M (dietist)
   
Nej, den ska bli som vanlig fil i konsistensen. Det är svårt att säga vad felet kan ha varit. Kan du beskriva tillredningen exakt? Ordningsföljd ingredienser och tillvägagångssätt.

Skrevs februari 2005

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLågproteinmix - Finax har slutat tillverkavita_lamm811 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade