Mjölk och äggallergier

Annons...
Slippa annonser?

Mjölk och äggallergier

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Åsikter och önskemål ››
Av    Mjölk och äggallergier
camilla    

Mjölk och äggallergier


jag skulle vilja komma i kontakt med andra personer som inte tål, tex mjölk eller ägg. Min son tål ej detta och han äter för övrigt mycket lite. Hade det inte varit för sojayoghurt hade han varit ett benrangel nu. Jag tål ej heller skaldjur,nötter,tomat,citron,apelsiner,clementiner, nypon,kyckling,fläder,jordgubbar,hallon. Jag skulle vilja komma i kontakt med någon som lever ett liknande liv som jag. Hoppas på något svar

Mjölk och äggallergier  skrevs december 2000

Annons   
Angelica Ferdén    
Hej!
Jag förstår vad du menar min tre årige son är allergisk mot: mjölk, soya, ägg, höns, linser, bönor, spenat, broccoli, paprika, ärtor, jordnötter, alla frukter (banan kan han äta), alla bär förutom blåbär, vallmo. Vi har även börjat tro att han är överkännslig mot gluten. Det är en evig kamp mot allergin och eviga frågor som gnager i en. Det är roligt att höra att man inte är ensam med att sitta i denna situation.


Skrevs januari 2001

Gästkonto    
Hej!

Hav tröst, i de flesta fall tål barnen mer och mer ju äldre de blir. Har haft samma problem som ni med en son som idag är 26 år och det enda han inte kan äta idag är just mjölk och ägg. Med det finns ju mängder av ersättningar idag vilket inte fanns för 26 år sedan. Uppfinningsrikedomen fick då vara på topp och testa och åter testa recept. Ibland blev dom jättebra och andra gånger inte så lyckade. I skolan har det fungerat mycket bra från 1:a klass till sista året i gymnasiet.

Hälsningar till er båda och lycka till från en mamma med vuxen som numer lagar sin mat själv.

Skrevs januari 2001

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLaktos, kanske mjölkprotien allergi...Mikael Lundman1112 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade