äggallergisk i turkiet

Annons...
Slippa annonser?

äggallergisk i turkiet

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Höns och Ägg ››
Av    äggallergisk i turkiet
anneli ström    

äggallergisk i turkiet


Hej!
Vi skall åka till turkiet i sommar och vi har en dotter på 3 år som är väldigt allergisk mot ägg.
Jag undrar om någon har erfarenhet av att äta äggfritt i turkiet, innehåller tex bröd ägg,är det samma innehåll på Mc Donalds Happy Meal mm. Har ni några bra tipps att ge är jag mycket tacksam. /Anneli

äggallergisk i turkiet 

Annons   
ida    
Hej!
Min kille är också äggallergiker och när vi är utomlands ser han till att alltid bara äta det som han är absolut säker på är äggfritt. När det gäller bröd kan det till exempel vara baguetter eller annat vitt "billigt" bröd. Vi brukar också hålla oss till att äta på McDonalds eller Pizza Hut där vi vet att det finns äggfria alternativ (all McDonaldsmat ska väl innehålla samma ingredienser över hela världen?)
När vi var i Paris bad jag den engelskspråkiga receptionisten lära mig hur man säger "det är viktigt att hans mat inte innehåller några spår av ägg eftersom han är mycket allergisk". Typ. Och det fungerade ganska bra. Hon fick skriva ner meningen på en lapp så att vi kunde visa servitören... Lycka till!
anneli ström    
Tack för dina tipps. Det var ju smart att skriva ner en mening på en lapp.Gästkonto    
mc donalds inerhåller ej samma utomlands man måste fråga ofta har dom ju en lista i butiken ,men skräm dom gärna lite att hon blir jätte sjuk överdriv lite dom blir ganska uppmårksamma då be även turkiska ambasaden att skriva på en lapp.ta med egen mat oxå mvh alvaSkriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade