Tårta

Annons...
Slippa annonser?

Tårta

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Tårta
anna    

Tårta


Har läst en del om olika förslag och alternativ till grädde. Undrar vad som är bäst att använda. Hade tänkt använda mjölkfri vaniljvisp, men det kanske finns något bättre? Är
t ex den här kokosgrädden lätt att få tag på och hur smakar den? Undrar oxå om det är någon som provat att göra chokladpudding med solhavre? I sådana fall kunde man ju använda det som fyllning samt mosade bananer.

Tårta 

Annons   
Lena    
Hejsan,
chokladpudding på solhavre fungerade inte när jag gjorde det...den tjocknar inte. Jag använde färdigt pulver, det kanske fungerar om du gör egen.
Bästa grädden till tårta blir om du tar iMAt (Oatly) och värmer lite och har i 3st gelatinblad så de smälter och vispa samtidigt. Låt stå i kyl några timmar innan det används så det stelnar lite. Jag brukar ha i lite vaniljsocker för att få lite godare smak. Det fungerar att göra med vaniljsåsen också. Jag brukar blanda.
Lycka till!
Malin Hansson    
Hej..... Vi har gjort chokladpudding på iMat... funkade alldeles utmärkt! Vill man kan man blanda ut det med lite Solhavre.. Det man får göra är att ta i mer pulver än vad som står på paketet.. Man får helt enkelt prova sig fram.. Vispa med elvisp eller "shaka"..
Smaklig måltid! :o)

Hälsningar Malinanna    
Tack för era svar. Nu ska nog tårtan bli bra. Ska nämligen göra den idag.Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade