Nytt blodprov för laktosintolerans

Nytt blodprov för laktosintolerans

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Nytt blodprov för laktosintolerans
  Lina    

Nytt blodprov för laktosintolerans


Hej!

Jag var hos läkare för en månad sedan och hon tyckte att jag skulle testa ett helt nytt prov för att se genetiskt hur laktosintolerant jag är. Jag fick min diagnos för 10 år sedan (är nu 23 år) genom att utesluta laktos ur kosten, så jag tyckte att det lät bra att göra ett prov för att verkligen se. Det som förvirrar mig är resultatet som kom tillbaka. Enligt det provet är det i sällsynta fall som man är så laktosintolerant som jag är, med den genuppsättningen jag har. Läkaren tyckte att jag nog är ett sällsynt fall då... Jag trodde verkligen att det skulle finnas genetiskt eftersom många i familjen och släkten är laktosintoleranta.

Är det någon annan som har gjort det här blodprovet och som vet mer om resultaten? Eftersom det är så nytt verkade inte heller läkaren veta mer än det som stod på pappret från labbet.

Känner mig just nu osäker på hur jag kan skilja min diagnos som är laktosintolerans från mjölkproteinintolerans, eftersom jag inte kan äta något med mjölk i, inte heller med laktasenzym/låglaktos, vilket jag kunde göra fram tills för några år sedan. Någon som vet något om att ha dessa intoleranser som kombination så att de förstärker varandra? Eller är jag helt enkelt totalt laktosintolerant och det har ökat med åren.

MVH,
Lina

Nytt blodprov för laktosintolerans  skrevs april 2005

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicAllergi nyAgneta07 dagar
New TopicSymtom nyAgneta28 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade