Jobbig allergi

Annons...
Slippa annonser?

Jobbig allergi

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Jobbig allergi
Anna Nordsäter    

Jobbig allergi


Min son är 3.5 år och har fått diagnosen. Mjölk-soja protein, vete, havre, råg, korn, ägg, citrus frukter, nötter, ärt och bön. Det finns inte så jätte mycket kvar att välja mellan. Vi hoppas på att det växer bort. Någon mer som har det liknande?? Och hur har vårdbidrag funkat för er. Har fattat att det inte går att få så enkelt.

Jobbig allergi  skrevs oktober 2005

Annons   
Rose-Marie Nordgren    
Hejsan!

Jobbigt att få reda på allergierna när han är så pass gammal! Det kan vara hårt när man har så allergiska barn.

Har själv en liten kille på 5 år som har haft sina allergier från att han var ca. 5 månader. (vete, råg, soja, baljväxter, jordnötter, ägg, mjölk, hasselnötter). Han har atopisk hud och har astma.
Efter ett liv i bergochdalbana så börjar det faktiskt att vända sig till det positiva för honom! Han kan nu äta mjölkprodukter, soja, baljväxter och vetestärkelse (ska introdusera vete snart).

Vi fick vårdbidrag för honom i ett år. Försökte att få mer, men har fått avslag. De är stenhårda och tro inte att ni kommer att bli förstådda! Hemskt har det varit.

Har en dotter på snart 7 månader och hon har också allergi. Mjölk är konstaterad (får nässelutslag vid kontakt) men för övrigt väntar vi på en kallelse för test. Ammar henne, så det är jag som får äta det doktorn säger att jag ska undvika (mjölk, vete och ägg).

Ha det så bra och lycka till!
Du ska veta att du inte är ensam!
Jag vet vad du genomlider, för det är minsann inte lätt som förälder till födoämnesallergiska barn. I bland känner man sig maktlös.

Skrevs oktober 2005

anna gideson    
Hoppas att det växer bort. Min ena sons mjölkallergi har försvunnit men har kvar ägg. min andre son har både ägg och mjölk. Han har svår eksem på benen, men av en händelse fick jag tips om en kanonbra salva. Det är en tjärsalva som heter Skillingarydsalvan Orginal, finns i hälsokostaffärer. Linus eksem minskade drastiskt.(fast han stinker som en gammal ladugårdsdörr......)

Skrevs oktober 2005

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
Inga inlägg skrivna ännu. Skriv gärna det första :)
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade