Möte med FS

Annons...
Slippa annonser?

Möte med FS

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Möte med FS
Anna Nordsäter    

Möte med FS


Hejsan allihopa. Jag har en fråga angående vårdbidrag. Vi har ansökt om vårdbidrag och nu ringde Försäkringskassan och ville ha ett möte med oss. Någon som kan säga vad som tas upp på ett sådant möte????

Möte med FS  skrevs november 2005

Annons   
Eva Pettersson    
Hejsan!
Eftersom jag haft vårdbidrag ca 8 år så kanske jag kan svara lite på din fråga. Har varit på några sådana genom åren. De vill veta hur situationen är hemma och vad man har för merarbete pga allergierna. Hur jobbigt man tycker att det är. Även merkostnader är ju en viktig bit. Handläggaren man träffar finns ju till för att hjälpa er att skriva ner allt så bra som möjligt så att man inte missar något i ansökan, inte för att förhöra. Sen går ju ansökan vidare upp i en nämnd som beslutar om ni får och hur mycket. Det brukar i regel gå lättare när man fått den hjälpen. Det är inget att vara nervös inför utan bara svara rakt och ärligt. Lycka till!


Skrevs november 2005

Marie Gabrielsson    
En viktig bit som man ibland glömmer att ta upp är den hur familjen påverkas socialt. Detta att man inte kan resa, besöka restauranger , gå på bio osv. med barn som har funktionshinder.
Lycka till!
Marie


Skrevs november 2005

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
Inga inlägg skrivna ännu. Skriv gärna det första :)
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade