Sojasås

Sojasås

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Sojasås
Gästkonto    

Sojasås


Vilket märke av sojasås innehåller inte vetemjöl??

Sojasås 

Annons   
Liselotte Norén    
Hej!
Tamari äkta kinesisk soya - finns t ex på Hemköp bland glutenfria produkter.




Gästkonto    
Man kan äta soja som glutenintolerant, trots vetemjölet.



Gästkonto    
Tjejen är allergisk mot vete. Hon har inte glutenintolerans.

Tack för era svar :-)



Gästkonto    
Hej!
Tamari finns även på vår ICA Kvantum, den smakar annorlunda dock. Varför skulle man kunna äta vetemjöl i just sojasås? Jag ser varken att intoleranta eller allergiska ska kunna göra det.

Mvh
Maria



Julia    
Enligt min dietist så ska glutenet i soja (som innehåller vetemjöl) försvinna under processen, fermenteringen eller vad det heter. Så man ska kunna äta all äkta kinesisk eller japansk soja tydligen.



Julia    
Det vill säga om man är glutenintolerant. Om det också gäller veteallergi vet jag inte.



Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
Inga inlägg skrivna ännu. Skriv gärna det första :)
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade