Hammermühles produkter

Hammermühles produkter

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Hammermühles produkter
Charlotte    

Hammermühles produkter


Hejsan!! Har nyligen fått diagnosen glutenintolerant och jag hittade för nån månad sen specialgryn från Hammermühle på ICA och blev helt tokig i den produkten. Men så kom ICA på att de inte ville ta in dom mer. Är det någon som vet var de kan finnas. Har hört eller sett att Hammermühle ska marknadsföra sina produkter själva. Hoppas på att någon vet var det finns..

Hammermühles produkter 

Annons   
dietist    
vi har fått in en specialsändning av dessa specialgryn. De finns inte utlagda på allergimat ännu men de finns att handla. På grund av att de inte finns i Sverige längre så blir de dyrare, 69:50 per påse. Du kan skriva att du vill ha dessa under kommentar om du beställer via allergimat.Charlotte    
Jaaa jag vill gärna ha en påse specialgryn. Kommer det finnas flera gånger ni tar in detta?
Tack
Pernilla Welander    
Hej!
Jag gissar att du använder grynen till gröt istället för mannagryn? I så fall kan jag tipsa om ett annat bra alternativ som också finns här på Allergimat, nämligen hirsmannagryn som ger jättegod gröt!
M.v.h. Pernilla
Charlotte    
Ja det stämmer. Tack för tipset. Ska bli spännande och testa.dietist    
Nu finns specialgrynen inlagda på allergimat för köp. Vi tar in det kunderna köper av, så går den så tar vi in igen.Jessica    
Hej Charlotte
Såg på din sida att du också bor i Göteborg.. Har hittat grynen du letar efter på nya COOP i Sisjön =) Dom har en hel del från producenten!
Ha det gott /Jessica
Charlotte    
Åh då måste jag dit. Tack för tipset!!!Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade