Kräkningar

Annons...
Slippa annonser?

Kräkningar

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Kräkningar
Åsa Thorstensson    

Kräkningar


Hej!
Min 5 åriga dotter är mjölproteinallergisk sedan spädbarnsåldern.Hon mår bra då hon bara får mjölkfri kost. Nu har hon börjat med att få "maginfluensa" ca 1ggr/månad. Endast kräkningar. Kan det vara någon ny allergi? Några tips om vad det kan vara. Vid de senaste tillfällena har hon druckit saft men man kan väl inte få kräkningar av saft??!!

Kräkningar 

Annons   
Marie    
Hej! Jo man kan nog få kräkningar av det mesta, till å med saft. Beror på om hon tål innehållet..frukter (innehåller oftast nån form av äpple..tål hon det?), bär, färgämnen, stabilisator ( ibland är det guarkärnmjöl, fast det står inte med på den svenska ingredienslistan...). Annars är ju ägg också en "kräk"-orsak. Kanske ni stekte ägg (eller bakade) vid de här tillfällena?
Mjölk kan ju också vara "intryckt" i det mesta och ibland byts ju recepten (så att saker man kunnat äta förut inte funkar längre..). Kanske hon blivit mer allergisk, ifall det varit mjölk"spår" i nåt..?
Ett tips är att skriva "matdagbok" nåra veckor..så kanske det klarnar. Lycka till med sökandet.
Cicki    
hej!prova att inte ge så mycket socker i hennes kost. det kan reta magen ganska så bra. det verkar som om hon får "skov". Jag hade så i många år men det gick över med mindre socker i maten.Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade