Allergisk eller inte

Allergisk eller inte

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Allergisk eller inte
  Emma    

Allergisk eller inte


För ca ett år sedan började jag få väldigt mycket problem med magen, lev depimerad och trött. Efter en tid kom min mamma på att jag skulle prova att sluta äta mjöl vilket var underbart. Även om maten smakade uselt innan jag vant mig så hade jag ingen mer magont och depritionen försvan ganska så snart med. Jag gick till läkaren för att kolla och för att få en diagnos. Jag klarade inte att börja äta mjöl igen mer än de sista dagarna innan mitt test som visade negativt. Läkaren trodde att de skulle stämma iaf eftersom jag ätit mjöl 3-4 dagar innan. Men om jag inte är allergisk varför har jag blivit bättre sen jag slutade äta mjölet och blir dålig om jag råkar få i mig något när jag inte vet om det.

Allergisk eller inte  skrevs juni 2006

  Kristina    
Det kan vara placeboeffekt, men det verkar ju underligt i så fall..

Skrevs juni 2006

  Sanka    
Jag vet att en del är svår upptäckta. Mår du bättre utan gluten så håll dig utan gluten men du skulle kanske kolla om det är gluten eller vete som du inte tål. Lycka till!

Skrevs juni 2006

  Emma    
jo men min läkare sa att om jag inte va allergisk mot gräs kunde jag inte va de mot vete heller. Men när jag äter saker med mjöl i så blir jag även hård i magen och det blöder från rumpan så vågar inte ens "fuska" längre

Skrevs juni 2006

  Emma    
föreseten vad är placeboeffekt

Skrevs juni 2006

  Liselotte    
Hallå! Vad menade din läkare med kopplingen mellan gräs och vete? Min dotter är allergisk mot vete men har absolut inga problem med gräs...Byt läkare!!

Skrevs juni 2006

  Marie    
Det läkaren menade var förmodligen att om man är allergisk mot GRÄS kan man korsreagera på bla VETE(melon, bönor, baljväxter, tomat, melon, äpple, apelsin, jordgubbar, soja, jordnötter, råg och korn.)
Men det är ju inte alls säkert att man gör det....
Hursomhelst borde han ha engagerat sig lite mer!!! Så sök en ny läkare.
Tyvärr så vet de oftast inte så mycket de heller, å det finns inte många specialister..Har du tur får du träffa en bra dietist. Också läsa på internet, det finns många olika sidoer om allergier.
Bla www.allergi.nu


Skrevs juni 2006

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicICA återkallar ICA Penne Tomat & Ricotta" href="topic.asp?topic_id=2595&Topic_Title=Ica-Penne-tomat-o-ricotta-risk-för-ägg">Ica Penne tomat o ricotta risk för äggLouise010 dagar
New TopicGlutenfria bröderika tornqvist110 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade