Livsmedelsanvisn.

Annons...
Slippa annonser?

Livsmedelsanvisn.

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Livsmedelsanvisn.
Marie    

Livsmedelsanvisn.


Det är helt otroligt hur dåligt uppdaterade listorna på vad som får skrivas ut på livsmedelsanvisningar är!!!!!!!
De har tydligen inte ändrats på flera år enligt vår dietist.
Så tex Mixwells nya basmjölsmix (utan både gluten, vetestärkelse, mjölk och soja) finns förståss inte med och inte heller Sempers rena havre. Det mesta på "listan" som får skrivas ut kan min flicka inte äta, då hon behöver produkter fria från både mjölk, gluten, vetestärkelse, baljväxter (soja)mm Man blir oerhört frustrerad när inte sånt här sköts ordentligt, det är ju Så himla viktigt för en. Och när det dessutom Finns produkter som skulle funka. Naturligtvis så köper man det ju då själv, eftersom man måste ha det. Men man undrar ju då vad vitsen med
livsmedelsanvisning egentligen är???

Livsmedelsanvisn. 

Annons   
Nina Åström    
Fick höra orsaken av min dietist till varför det är så här.
Det är tydligen så att dom skulle besluta i regeringen för kanske 4 år sedan om huruvida man skulle få livsmedelsanvisning (kostintyg) eller ett kontantbidrag på en viss summa varje månad. Saken är så att inget beslut har blivit taget ännu (troligen har dom glömt bort det...) så med andra ord uppdaterar dom inte apotekets listor heller. Dom kommer inte heller att uppdateras förrän det är taget ett beslut i frågan.
Och vem vet hur länge det tar?

Kanske vi alla skulle göra en gemensam insatts och maila regeringen och fråga om och när beslutet skall tas!? Kanske sätter lite fart på saker och ting... vem vet??

/ NinaMarie    
Jaa, det skulle vi nog göra...för annars händer det väl inget förrän nån politiker får ett allergiskt barn!!!Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade