Allergispecialist?

Annons...
Slippa annonser?

Allergispecialist?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Allergispecialist?
  Marie    

Allergispecialist?


Jag undrar hur man kommer i kontakt med läkare som är specialister på allergier(om det finns såna)? Undrar också om barn går gratis även till privata läkarmottagningar, eller om man då betalar själv? Vår läkare och dietist på vårt sjukhus är hur trevliga som helst, men de vet INGENTING...(jag känner att jag jag vet mer efter att ha surfat på internet under några månaders tid). Det skulle vara SÅ bra att faktiskt få lite mera hjälp och råd, och det kanske till och med skulle gå att ta fler tester.

Allergispecialist?  skrevs juni 2006

  Liselotte    
Hej... skönt att höra att man inte är ensam om dessa tankar... i mina ilskna stunder tänker jag att läkaren (som är hur trevlig som helst) åtminstone kunde gå in och läsa här ibland, för det känns som om jag kan betydligt mer än honom efter mina få månader här. Det känns som om alla bara chansar och min dotter får betala med sin hälsa för deras missar!!! så snälla! om nån vet nån SUPERDUKTIG allargiexpert, gärna i GBG-området, hör av er!!!

Skrevs juni 2006

  Anna    
Hej!
Jag tycker att ni ska fråga där ni går om de har någon specialist. Om inte kanske ni kan byta till ett större sjukhus. Vi träffade läkaren på vårdcentralen där BVC håller till från början, men hon kunde inte mycket... så jag ringde till ett större sjukhus i en grannstad och krävde att vi skulle få träffa någon där. Nu har vi en jätteduktig barnläkare specialiserad på allergier.
Jag är nästan helt säker på att barn går gratis hos privatläkare.
Anna


Skrevs juli 2006

  Marie    
Hej! Vi går redan på barnmottagningen på största sjukhuset i vårt län, dit alla andra småsjukhus skickar remiss...hm.....


Skrevs juli 2006

  Anna    
Känner så igen mig! Fick själv diagnosen celiaki för någon månad sedan och jag har verkligen inget gott att säga om den vården eller de läkarna eller sjukhuset som jag tillhör....över huvud taget. Söker desperat efter en bra kontakt som är specialiserad på området samt en dietist som har specialiserat sig mer på celiaki. Min distrikts läkare är den enda som jag har förtroende kvar för och efter samtal med henne idag fick jag redan på att det sjukhuset jag tillhör inte prioriterar patienter med celiaki. Medan en väninnan till mig som jobbar i Stockholm på ett sjukhus där säger att de läkarna som jobbar där prioriterar högt dem med celiaki eftersom det påverkar levnads kvalitén i så hög grad. Det verkar som att det är VÄLDIGT olika från landsting till landsting. JAG HOPPAS ATT SPECIELLT NI MED BARN HITTAR DET NI SÖKER!!!! Och Hittar ni något tips så dela gärna med er...det lovar jag att göra! [email protected]

Skrevs september 2009

  Helle    
Jag skickade en egenremiss till allergimottagningen i Gtb och fick tid hos en av Sveriges bästa allergiläkare, minns tyvärr inte vad karln hette men bra var han!!!!

Skrevs september 2009

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicEra bästa tips från naturens skafferi nyJohan112,3 timmar
New TopicAllergisk mot mjölkprotein, kan man ät... nyJohan112,4 timmar
New TopicSemestermat nyanna_winer216,8 timmar
New TopicHerbalife återkallar proteinbar vanilj-... nydietist116,8 timmar
New TopicJordgubbar med tillbehör nyJohan36 dagar
New TopicGlass till alla nyanna_winer07 dagar
New TopicMorotskaka?anna_winer211 dagar
New TopicProteinFabrikken Big 100dietist211 dagar
New TopicVegansk och glutenfri lunch i Helsingborganna_winer311 dagar
New TopicE471, E472a?Marie612 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade