Semper, Finax eller Mixwell?

Annons...
Slippa annonser?

Semper, Finax eller Mixwell?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Semper, Finax eller Mixwell?
Kristina Lönnqvist    

Semper, Finax eller Mixwell?


Någon med erfarenhet - vilket mjöl tycker du fungerar bäst? Varför? Andra åsikter? Nämligen nydiagnostiserad dotter för celiaki ochstår med långa listan som ska in till distansapoteket. Vilket mjöl ska jag välja tycker du? Än en gång - varför? Har mest erfarenhet av Finax fina mjöl. Vill ha ett mjöl som fungerar till det mesta då vi kommer baka en del själv. Andra tips på vad som är bra att kryssa för i listan?

Semper, Finax eller Mixwell?  skrevs juli 2006

Annons   
Kristina    
Hej! Jag tycker Sempers mixer är bäst för man får mer fluffigt bröd av dem.. Fiber Husk, en fiber som ersätter gluten i bröd, är annars att rekommendera för brödbak. När det gäller matlagning, som pannkakor till exempel, är Finax lika bra som Semper. De andra känner jag inte till. Lycka till!

Skrevs juli 2006

Kristina Lönnqvist    
Tack Kristina för ditt svar. Funderar på Semper av den enkla anledningen att de är lättare att förvara - lite mindre paket. Även lättare att ta med på t ex semester märkte vi.
Än en gång - kul att du svarade. Vet inte om det beror på sommarvärmen=mindre datoranvändning/surfning eller helt om det helt enkelt inte spelar någon större roll, då svaren inte precis strömmat in... Trevlig fortsättning på sommaren!


Skrevs juli 2006

Nina Åström    
Hej!!

Jag föredrar faktiskt Finax framför Semper. Tycker det är lättare att baka med. Både matbröd och fikabröd. Tycker sockerkaka och sånt blir mycket bättre med Finax än med Semper. Tycker att kakorna blir sprödare och sockerkakan mer fluffig med Finax.
Men jag tror nog det är en smaksak. Och sen har du lite rätt där med paketena. Sempers förpackningar är mindre och lättare att förvara. Men trots det kör jag med Finax :)

Skrevs juli 2006

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicIngen Celiaki,men tål inte gluten.N... nyChristina Mar...117 dagar
New TopicMajsprodukter nyAlexander07 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade