Senaste inläggen
Skriv ett inlägg
Mina inlägg
Gluten och Vete
Mjölk och laktos

Kanelbullar

Kanelbullar

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Kanelbullar
Helena Lindgren/Ladugårdsmarkens skola    

Kanelbullar


Har provat att baka kanelbullar med kokosmjölk, och utan matfett, och dom blev jättebra! Nästan godare än vanliga...

Kanelbullar 

Annons   
Ylva Ekdahl    
När jag bakar bullar använder jag apelsinjuice. Man bör ta lite mer fett i degen för att bullarna inte ska bli för torra. Den lilla smakbrytningen mot apelsin gör att de flesta tycker det är jättegott - kolla bara att det inte finns citrus-allergiker bland dina gäster...



Gästkonto    
Byt ut mjölken mot solhavre



Gästkonto    
Barnens morfar som bakar våra bullar har tagit vatten istället för mjölk. Bullarna blir mycket bättre och inte lika torra och de håller bättre. När jag bakar sockerkaka så använder jag bara vatten och matolja istället.



Gästkonto    
Man kan även baka på Tofulineglassen. Jätte gott!!!



Therese Plahn    
Jag brukar baka på nyponsoppa...och givetvis byta ut vanligt smör till mjölkfritt! Sen har jag dom inte i ugnen riktigt tiden ut, utan dom får stå och dra sej under bakduk och sen in i frysen - då är dom supersaftiga när man plockar ut dom. Alla vill ha mina bullar i stället för "vanliga". / Therése



Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicKristyr till äggallergiker? nyGästkonto321,4 timmar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2018 (19 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade