Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av | Kanelbullar | |
Helena Lindgren/Ladugårdsmarkens skola | KanelbullarHar provat att baka kanelbullar med kokosmjölk, och utan matfett, och dom blev jättebra! Nästan godare än vanliga... Kanelbullar |
|
Annons | ||
Ylva Ekdahl | När jag bakar bullar använder jag apelsinjuice. Man bör ta lite mer fett i degen för att bullarna inte ska bli för torra. Den lilla smakbrytningen mot apelsin gör att de flesta tycker det är jättegott - kolla bara att det inte finns citrus-allergiker bland dina gäster... | |
Gästkonto | Byt ut mjölken mot solhavre | |
Gästkonto | Barnens morfar som bakar våra bullar har tagit vatten istället för mjölk. Bullarna blir mycket bättre och inte lika torra och de håller bättre. När jag bakar sockerkaka så använder jag bara vatten och matolja istället. | |
Gästkonto | Man kan även baka på Tofulineglassen. Jätte gott!!! | |
Therese Plahn | Jag brukar baka på nyponsoppa...och givetvis byta ut vanligt smör till mjölkfritt! Sen har jag dom inte i ugnen riktigt tiden ut, utan dom får stå och dra sej under bakduk och sen in i frysen - då är dom supersaftiga när man plockar ut dom. Alla vill ha mina bullar i stället för "vanliga". / Therése |