Allergidagis

Allergidagis

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Allergidagis
Kristian Bengtsson    

Allergidagis


Hej Lisa!
Vi bor i Helsingborg.
Här i stan finns ett bra allergidagis som heter Svalan som min dotter gick på när hon var liten.Hon var väldigt allergisk mot nästan all mat men där finns ett eget kök med egen kokerska som lagar bra och varierad kost(inom allergins ramar).Där är också extra noggrann städning och speciella växter osv. Fungerade jättebra utan ett enda missöde under alla år.
Numera går hon i vanlig skola där hon bor och det har också fungerat bra även om inte allergierna har växt bort i någon större omfattning.Tyvärr finns här ingen skola eller ens en klass som är allergianpassad.
Det funkar väldigt bra att bo i Helsingborg som allergiker då vi har en väldigt duktig barnläkare samt dietist som vi fått stor hjälp av.
Lycka till med flytten!
mvh Susanne

Allergidagis 

Annons   
Gästkonto    
hej!! det var vi som ska flytta till helsingborg,var ligger dagiset du pratar om?? vet ingeting om helsingborg börjar bli nervös .är det en privat läkare??hur kommer man i kontakt med läkaren i så fall??ha det mvh lisaKristian Bengtsson    
Hej igen Lisa!
Detta speciella allergidagis ligger på Billingegatan i stadsdelen Husensjö.Det är en fristående villa men går som en avdelning under ett annat dagis i området.Numret dit är 042-106333 så kan du själv höra om det är kö eller annat du undrar över.Man måste dock ha en remiss från en läkare på barnmottagningen,lasarettet,för att få gå på dagiset men det har jag aldrig hört skulle vara några problem.Du kan också få numret till allergisköterskan på barnmottagningen så kan hon säkert hjälpa dig till en läkare som kan ordna remissen.Hon har 042-101910.
Mvh
Susanne
Gästkonto    
hej igen vi tittar på hus i viken ligger det nära allergidagiset?? eller känner du kanske någon som har barn på dagis där??
mvh lisa
Åse Pettersson    
Hej
För att få möjlighet till plats på vår allergiförskola i Hbg måste ni ha adress här. Undantag är om hemkommunen vill betala för plats i Helsingborg. Hör gärna av dig till mig på tfn 042 106608 eller direkt till SVALAN 042 106363 Mvh Åse Petterson, bitr.rektor Nanny Palmkvistskolan
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicGlutenfritt i MalmöSara Håkansson29 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade