Glutenfri mjuk kaka

Annons...
Slippa annonser?

Glutenfri mjuk kaka

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Bakning ››
Av    Glutenfri mjuk kaka
  Christine    

Glutenfri mjuk kaka


Hur gör man för att få en mjuk glutenfri kaka hanterbar? Har en väninna som inte tål gluten och jag fixar inte att baka mjuka kakor, jo kladdkaka går men variation är inte fel. Tänkte göra en saffranskaka till lussefika.

Glutenfri mjuk kaka  skrevs november 2006

  Liselotte    
Hej. För min del tycker jag att muffinsar blir bättre än mjuka kakor, samma smet, men i muffinsformar istället! Detsamma gäller bröd, limpor blir alltid tråkigare konsistens på än rundstycken. Ett gott recept är Filippas hallonmuffins på receptsidan här, det receptet kan man ju variera som man själv vill! Lycka till!!

Skrevs december 2006

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicRestaurang Göteborg nyMaria01 dagar
New TopicEra bästa tips från naturens skafferi nyJohan12 dagar
New TopicAllergisk mot mjölkprotein, kan man ät... nyJohan12 dagar
New TopicSemestermat nyanna_winer22 dagar
New TopicHerbalife återkallar proteinbar vanilj-... nydietist12 dagar
New TopicJordgubbar med tillbehör nyJohan37 dagar
New TopicGlass till allaanna_winer09 dagar
New TopicMorotskaka?anna_winer212 dagar
New TopicProteinFabrikken Big 100dietist212 dagar
New TopicVegansk och glutenfri lunch i Helsingborganna_winer312 dagar
New TopicE471, E472a?Marie613 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade