Kan ni hjälpa mig, kan detta vara symtom på gluten?

Kan ni hjälpa mig, kan detta vara symtom på gluten?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Kan ni hjälpa mig, kan detta vara symtom på gluten?
Linda    

Kan ni hjälpa mig, kan detta vara symtom på gluten?


har en två årig tjej som för ca 2 mån har börjat klaga på ont i magen, blir orolig och vill sitta i knät och blir kallsvettig. Ofta så måste hon gå på toa och bajsa efter en stund, har inte diaree men är lös i magen med ganska stora avföringar. Har stått stilla i vikten ett tag nu men å andra sidan har hon varit sjuk hela hösten... har ingen typisk svullen gluten mage! Någon som har lust att dela med sig av hur sjukdomsbilden kan se ut? (Hon äter mjölkfritt, är mjölkallergiker)

Kan ni hjälpa mig, kan detta vara symtom på gluten? 

Annons   
Marie    
Det behöver ju inte vara glutenintolerans...Skulle kunna vara allergi, tex mot vete, när det det kommer mera "akut" sådär.
Vår dotter som är 1½ är allergisk mot mjölk, vete, baljväxter, kryddor, färg, vanilj mm och hon reagerar ganska omgående med "gnällighet"(mår antagligen illa), magont, kräkningar, nässelutslag, prickar, blåsor, feber osv (inte allt på en gång, utan lite olika beroende på vilket av allergenen hon fått i sig). Hon stod också stilla i vikt tills vi började med en basdiet för att ta reda på vad hon inte tålde. Då började vikten öka igen. Av vad jag har förstått kommer glutenintoleransen mer smygande, utan direkta symtom från början annat än trötthet pga av näringbrist? Eller hur är det?
Kolla upp dina misstankar med en läkare, dietist så att du får hjälp att börja reda ut vad det kan vara. Så att lilltjejen börjar må bra igen! Hoppas det ordnar sig.
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicGlutenfritt i Malmö nySara Håkansson21 dagar
New TopicUppgradering och utveckling av allergimatallergimat218 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2020 (21 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade