Orkar inte mer...

Annons...
Slippa annonser?

Orkar inte mer...

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Orkar inte mer...
Anna Nordsäter    

Orkar inte mer...


Hejsan allihopa, jag skulle behöva lite råd och tröst... Min son Leon 4,5 år är allergisk mot, alla mjölsorter, soja (och allt i dess närhet, mjölk och även tidigare ägg. För ett tag sen så började vi introducera ägg och då spydde han tre gånger, och läkaren sa att om han gör det en gång till så sluta ge honom omedelbart. Nu har det gått snart ett år och det fungerar med ägg. Sen så skulle vi börja introducera mjölk och det fungerade också bra i typ 3 månader men nu har han börjat spy igen. Han äter nästan ingen mat alls längre och spyr ungefär 2 gånger i veckan (fast flera timmar åt gången). Vi fick sluta ge honom mjölk men det fortsätter ändå.... Vet inte vad vi ska göra. Har någon vart med om något sån här???

Orkar inte mer...  skrevs december 2006

Annons   
Lisa Ekström    
Hej på er...

Jag förstår er frustation, och jag lider med er. Vi har också erfarenhet av allergi mot allt, fast med två barn, och brottas just nu med ett diarréproblem...

Jag kan inte säga vad ni skall göra, men om ni vill bolla ideér, byta recept eller bara prata av er, så bara skicka ett mail.

Vänliga hälsningar Lisa Nilsson

Skrevs december 2006

Gästkonto    
har inte varit med om detta just .
Men vår son spydde mycket som lite
Om jag var du hade jag slutat med ägg för att se vad som händer hans
mage kanske är extra känslig just nu .och ägg ä ju ganska lätt att undvika om man jämför med mjöl soja mm hoppas att han blir bra ge inte upp mvh åsa linus mamma


Skrevs december 2006

Robyn Cecilia Adner    
Hej Anna!

Vi sitter här med en liten tös på 8 månader som är allergisk mot mjölk, ägg, fisk, alla frukter utom banan, alla röda & gula bär, baljväxter, björkpollen, hund, katt, häst, morötter, kanel, vete ja listan blir längre och längre. Det enda man kan tänka är att det finns de som bara tål nötkött, broccoli och blomkål... Och så länge vi har lite fler sorter att välja bland så får man försökja vara rätt glad. Det bästa är nog att försöka gå ner på de få saker man är säker på och sen sakta börja prova en ny sak i taget, det är urbota tråkigt men för att ditt barn ska tordas äta så är det nog den klokaste vägen att gå.

Håller tummarna för att ni hittar några bas saker ni kan utgå från och som fungerar! Lycka till.

Skrevs december 2006

monica    
Hej Anna
Jag lider med er,har själv en son 3,5 år som mat vägrat och spytt i 3 år,nu har de kommit på att han är allergisk mot mjölk,vete,råg & soya inte konstigt att han matvägrat...Har även en tjej på 9 mån som är allergisk mot mjölk,ägg,vete,råg,havre,soya och fisk.47295 Vi har fått rådet att skriva "matbok" om hur mycket de äter och vad för att sen se om det händer något kunna se var det gick fel..Vi har fått rådet att inte prova nya saker innan de ser att ämnet sjunker i blodet,Har de kollat de på din son ? Om inte be om det innan ni testar igen. lycka till.


Skrevs februari 2007

AR    
Hej!
Han kanske har reflux. Reflux betyder att surt maginnehåll glider tillbaka upp i matstrupen. Magstrupen är inte tillräckligt tilltäppt. Min son spydde mycket när han var i din sons ålder. Vi gav honom välling mot reflux som heter Enfamilj och finns att köpa på apoteket receptfritt. Efter varje måltid ges lite Enfamilj välling vilket gör att maten inte kommer upp igen.

Hälsning
Anna

Skrevs maj 2010

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLaktos, kanske mjölkprotien allergi...Mikael Lundman914 dagar
New TopicCitronsyra...Sussanne214 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade