Caffe Latte

Caffe Latte

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Mjölk och laktos ››
Av    Caffe Latte
  Åsa    

Caffe Latte


Åh, jag längtar efter en caffe latte! Jag har provat olika mjölksubstitut - ris-, havre- och soyamjölk. Inget blir bra. Lactosfrimjölk funkar jättebra men det är proteinet jag inte tål. Är det nån som har ett bra tips eller recept på en mjölkfri caffe latte?
/Åsa :o)

Caffe Latte  skrevs december 2006

  Lisa    
Något du skulle kunna prova, om du inte redan gjort det, är att ta Oatly iMat istället för havremjölken, späd den antingen med vatten, eller ta lite mindre än vad du brukar. Den har inte den här blaskiga havre-eftersmaken som havremjölken har...

Lycka till!

Skrevs december 2006

  Åsa    
Toppen! Det blev riktigt bra. Fick till och med en skumkrona när jag värmde och vispade "mjölken". Tusen tack för tipset!
/Åsa :o)


Skrevs december 2006

  Annica    
Tror det är GoGreen som på det senaste har ploppat fram en del nya smaker och varianter av sojamjölk, de har bland annat gjort en mjölk som är till för att användas i kaffe. Vanlig sojamjölk skär sig när den kommer i hett kaffe men kanske funkar deras nya kaffe-mjölk? Har dock inte provat den själv men ett paket kostar ju bara runt 10:an så det kanske är värt att prova?

Skrevs december 2006

  Lisa    
Åh, det var roligt att höra! Jag har ju inte själv provat just det, men använder iMat till mycket annat! Kul att kunna hjälpa till! Hälsningar Lisa

Skrevs december 2006

  Frida    
ett tips om man vill ta en caffe latte när man är ute o fikar; gå till espresso house! de kan erbjuda en mjölkfri latte, och den är kanongod med ett riktigt krämigt skum! =)

Skrevs januari 2007

  Carina    
Jag kan tipsa om, att om man går till Waynes coffe eller till Coffe cup så kan man beställa en laktosfri Caffe Latte, ni kan även gå in på deras hemsidor och kolla på vilka orter de finns.Har själv varit till Waynes coffe och beställt en och den var jätte god.

Skrevs januari 2007

  Mattias    
Börjar bli hyfsat vanligt med mjölkfri latte i de större städerna. I Gbg där jag bor finns det vad jag vet iaf på 10-15 ställen. Många använder alpros sojamjölk. Har även använt den hemma med framgång, har ifs en smidig lattevisp vilket kanske bidrar till skummet.

Skrevs januari 2007

  Åsa    
Hej Mattias! Jag bor också i Göteborg och det hade inte varit fel att få sig en latte på stan. Vilka ställen har du köpt dina mjölkfria latte på?
/Åsa :o)


Skrevs januari 2007

  Mattias    
Condeco, Espresso house, Waynes coffe, Coffe Cup, Cafe Mums, Hagabion är de jag kommer på just nu. Några av dessa har även fika, typ chokladboll(Espresso house)), paj med glass(Cafe Mums), kladdkaka(Hagabion, ibland, bästa att fråga).

Skrevs januari 2007

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
Inga inlägg skrivna ännu. Skriv gärna det första :)
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade