Lailas mjölmix!

Lailas mjölmix!

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Lailas mjölmix!
  Catharina    

Lailas mjölmix!


Varför säljs inte Lailas Mjölmix här, med tanke på hur bra den verkade enligt en del inlägg,har ej själv provat, men skulle vilja göra det, någon som vet? Mvh:Catharina!

Lailas mjölmix!  skrevs januari 2007


Louise M (dietist)
   
En del av inläggen är av äldre datum och gäller Lailas tidigare mix som var fri från vetestärkelse och förtjockningsmedel av ärtsläktet. Den mix som finns nu är på vetestärkelse och innehåller guarkärnmjöl.
Att Lailas nya mix inte fanns bland produkterna var bara en miss, den finns där nu.


Skrevs januari 2007

  Marie    
Som jag förstod det (efter både mail- och telefonkontakt med Laila)skulle mixen utan "bönsläkte" och vetestärkelse börja säljas nu efter nyår??? Hur stämmer det ihop? Jag har beställt, men fortfarande inte fått den. Trodde att det var den "nya" mixen.

Skrevs januari 2007

  Catharina    
Jaha,då ´kan vi ej använda den när de nu varit såååå tokiga o lagt i vetestärkelse, typiskt, min son är ju så klart allergisk mot detta. Blev så glad o trodde vi äntligen hittat något åt honom! Mvh:Catharina!

Skrevs januari 2007

  Marie    
Hej! Tror fortfarande att Laila har en vetestärkelsefri mjölmix också, jag har ju pratat med henne personligen i telefon!!!! Väntar bara på att paketet ska komma med posten....
Dessutom har ju Mixwell en vetestärkelsefri mix nr107 (som också är fri från sojasläktingar o mjölk). Men just nu har de problem med tillverkningen på nåt sätt, så de levererar inte. Förhoppningvis kommer de igång snart igen. Kolla på hemsidan.


Skrevs januari 2007

  Catharina    
Jätte-Tack,för tipsen!Hör gärna av dig när o om du vet att Lailas mix kommit, utan vetestärkelse! Kan tyvärr ej använda mixwells 107 för det är ju majsstärkelse i,det tål han ej heller,suck,så vi får hoppas att det ej finns i Lailas mix, när o om den kommer.Mvh:Catharina

Skrevs januari 2007

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicGlutenfria bröd nyerika tornqvist42 dagar
New TopicPolenBerit010 dagar
New TopicOmvandlingstabellLCHF-arkivet111 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade