Prickig!!!

Prickig!!!

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Fisk och skaldjur ››
Av    Prickig!!!
  Gäst K
(Gästkonto)
   

Prickig!!!


Hejsan, tänkte bara höra mig för lite. Jag har en son som är allergisk mot det mesta. Sen så har jag en som som inte hittills visat några symtom på allergi. I går så åt dom fisk på dagis och när jag hämtade honom så började han bli prickig. Och i morse så såg han inte riktigt klok ut. Kan det vara så att det kanske är fisken??? Några som vet.

Prickig!!!  skrevs januari 2007

  Nina    
Kan ju så vara. Men å andra sidan finns ju massor av barnsjukdomar som innefattar prickar av alla de slag. Bland annat sharlakansfeber. Sonen hade det och hela han var till slut en enda stor prick. Kliade som sjutton med. Finns ju röda hund, mässlingen, vattkoppor m.m.
Kolla med BVC kanske.
/ Nina


Skrevs januari 2007

  Maria (MaBo)    
Hej.
Jag har en son som är allergisk mot olika saker, bl a har vi nu provat fisk och han reagerade på det också. Han får oftast isolerade prickar först som sedan utvecklas till större sammanhängande partier - nässelutslag. Dessa är på honom upphöjda och kliar intensivt, han kallar dem själv "myggbett" och det stämmer att de till viss del liknar myggbett. Dessa kliar ett till två dygn för att sedan avta något, men sedan återkomma igen i något förminskad styrka. På detta sätt "klingar" reaktionen av. Samtidigt har han ont i magen och mår bäst av skonkost (mycket kokt mat). Jag upplever att han inte är helt återställd efter en kraftig reaktion förrän efter ca en och en halv vecka.


Skrevs januari 2007

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicBästa chokladbollarna?anna_winer211 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade