Upptäcker mer och mer

Annons...
Slippa annonser?

Upptäcker mer och mer

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Upptäcker mer och mer
  Paola    

Upptäcker mer och mer


Vår son var allergisk redan från början ammade helt,men det visade sig vid 2 månaders ålder med eksem över hela kroppen utan ansiktet att han var allergisk mot ägg.Vid fyra månader började han bli röd på ena kinden och kliade sig. Har gjort blodprov o pricktest men det visade bara ägg. Har nu kontakt med en dietist. Hans eksem blev värre när jag började äta baskost med ris,majs och potatis. Då uteslöt jag majsen och såg ett bättre resultat redan efter två dagar. Nu är det bara att prova en sak i taget. Jag gör välling o gröt till honom på rismjöl med neocate i som han äter med förtjusning. Nu är han snart åtta månader och vet att han reagerar på ägg,mjölkprotein,vete,havre,majs.

Upptäcker mer och mer  skrevs februari 2007

  Tanja    
Min dotter var också allergisk mot nästan allt från födseln. Vete, råg, soja, komjölksprotein och ägg. Vi har kommit fram till det med hjälp av lapptest. Lappar fästes på ryggen med ämnena och sittar på i 2 dygn. Avläses av doktor efter 3 dygn. Idag har vi varit och fått lapptest mot majs, havre och nutramigen så på måndag får vi se om hon även är allergisk mot det. Kolla med ert sjukhus om dom utför lapptest. Det är en effektiv metod mot allergier som yttrar sig med magont.

Skrevs februari 2007

  Paola    
Tack för tipset skall höra med läkaren nästa gång.

Skrevs februari 2007

  viktoria    
Har liknande problem som du. Min son är nu 15 månader och jag tycker att maten är mkt begränsad. Han äter mjölkfritt, spannmålsfritt, baljväxtfritt, sojafritt och ägg och fiskfritt. Men det var intressant det du skrev om majs. För när min son var bara 5 månader så slutade jag med majs på eget bevåg för att jag då tyckte mig kunna se magproblem av detta. Nu när han blivit så pass stor så ville vi testa om majsen fungerar eftersom det då blir lättare att ge olika sorters pasta. Rispasta i alla ära men den blir ju så klibbig! Nu har han eksem i hela ansiktet. Kan det vara från majsen tro? Stämmer faktiskt med att han hade lite eksem även som baby innan han slutade med majs. Han som bara älskar sin nya pasta! Ja, ja. När du säger majs. Menar du majs som i majskorn eller även majsstärkelse som finns i en del pasta?


Skrevs mars 2007

  Paola    
Jo jag uteslöt allt som innehöll majs även majsstärkelse. Vad vi vet idag är att vår son har atopiskt eksem som blossar upp och förvärras vid bla.väderomslag,förkylnig och kontakt med viss mat. Nu provar vi oss sakta fram med en sak i taget.Nu äter han bara potatis och kokt nötkött, och dricker modermjölksersättning på neocate. Vi kommer prova majsen igen men väntar med det eftersom vi såg ett bättre resultat när jag uteslöt det när jag ammade.Väntar även på svar på de nya blodproven vi tog förra veckan,där får vi se vad majsen visar.

Skrevs mars 2007

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicBra vegansk restaurang i Köpenhamn? nyJohan26 dagar
New TopicMajsstärkelse Zein nyTotte07 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade