Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av | Surströmming ! | |
Agneta | Surströmming !Suck vad gott det skulle vara att få tips på hur jag bakar en god glutenfri klämma till surströmmingen! Hälsningar Agneta Surströmming ! skrevs augusti 2007 |
|
Nina | Hej! Jag brukar köra enligt detta recept.. 6 dl filmjölk eller mild youghurt Blanda alla ingredienser i en assistent och kör till degen inte är kladdig Låt degen vila 5-10 min Knåda och kavla ut degen tunt på mjölat bakbord. Gör runda kakor och grädda i torr stekpanna till de fått fin färg. (Använd inte stekfett) Låt kallna på galler Blir hur goda som helst!! / Nina Skrevs augusti 2007 | |
Agneta | Tack, snälla, för hjälpen! Nu blir det surströmming i år! Skrevs augusti 2007 | |
Nina | Hej!! Ja, vad vore hösten utan suring?? Ingenting alls! Orkar jag av någon anledning inte baka tunnbröd brukar jag faktiskt "fuska" och köpa Sempers knäcke. Dom där halvmånarna. Blir jättegott det med. Brukar köra dom lite i ugnen först så blir dom sprödare. Vilket som blir jättegott till!! // Nina Skrevs augusti 2007 | |
Agneta | Tack för tipset! Det hårda glutenfria brödet tycker jag är alldeles för hårt! Jag skall prova att värma det (korkat att jag inte tänkt på det)! Skrevs augusti 2007 | |
|