Annonsera på Allergimat

Annonsera på Allergimat

0 gillar 0
På Allergimat har vi några olika möjligheter att exponera dina produkter, varumärken eller budskap. På denna sidan ger vi en kort beskrivning av våra olika annonsmöjligheter.
Vi är alltid öppna för ideer så om du har några funderingar eller önskemål på din annonskampanj så hjälper vi till att ta fram ett skräddarsytt paket just för dig!

Redan kund? Logga in här »

Fördelen?
Fördelen med att annonsera på Allergimat är att du når en väldigt nischad målgrupp. Besökarna på Allergimat (matallergiker och den stora massan som vill äta nyttigt och hälsosamt, glutenfritt osv) är i stort behov av ny information i ämnet, "man" är mycket intresserad av att veta vad som är nytt och vad som erbjuds. Nyttan med en annons på Allergimat får således mycket större genomslagskraft än normalt. Allergimat är Sveriges största allergimatportal med ca 115 000 unika besök per mån (ca 250 000 sidvisningar per mån).

Företagsregistret
En presentation innehåller Rubrik, Företagsbeskrivning, Utbud, Kontaktinformation inkl. länkar samt plats för en större logotype. Som medlem kan ni alltid när som helst uppdatera er information utan kostnad.
Företagsregistret kostar endast 1 995 kr för 12 mån ex moms. Företagsregistret >>

Banners
Banners är det vanligaste sättet att annonsera på Internet och finns som huvudalternativ på Allergimat. Bannerkampanjen kan styras till olika delar av webbplatsen eller visas på alla sidor.

Nyhetsbrev
Vi kan även erbjuda en annonsplats i vårt nyhetsbrev som skickas ut till medlemmarna en gång per månad.

Ladda hem ett informationsblad »

Produktplacering på startsidan
På startsidan finns en rekommenderad produkt ur det sortiment vi erbjuder till försäljning. Detta är en effektiv produktplacering och ger besökaren en naturlig väg att läsa mer om och ev köpa produkten. Mycket hög genomslagskraft på nya produkter.

Produkterplacering på produktavdelningen
På produktavdelningen finns tre rekommenderade produkter ur det sortiment vi erbjuder till försäljning. Här kan du visa en eller upp till tre produkter. Detta är en effektiv produktplacering och ger besökaren en naturlig väg att läsa mer om och ev köpa produkten. Mycket hög genomslagskraft på nya produkter.

Kontakta Joakim Wigren på
Email: [email protected]
Annonsera på Allergimat uppdaterades 2018-10-24
Annonsera på Allergimat Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer


Skriv din åsikt om Annonsera på Allergimat© 1999 - 2019 (20 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade