Jäst

Jäst

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Bakning ››
Av    Jäst
  gunilla
(gunilla E)
   

Jäst


Har läst recept om glutenfri kavring och Annas kladdfria bröd. Jag undrar om man kan byta ut jästen mot bakpulver/bikarbonat då jag ej tål jäst.

Jäst  skrevs oktober 2017


Louise M (dietist)
   
Det går nog att byta ut. Brödet blir smuligare med bakpulver (som scones). Jag skulle nog öka mängden fett för att den inte ska bli smulig och torr, pröva med 150g matfett och 2 msk bakpulver

Skrevs oktober 2017

  gunilla (gunilla E)    
Tack för hjälpen. Skall pröva.

Skrevs oktober 2017

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
Inga inlägg skrivna ännu. Skriv gärna det första :)
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade