Lista alla företag
Registrera ditt företag
Ett exempel
Annonsera?
Kontakta Oss

Senza Glutine

Annons...

Senza Glutine

1 gillar 0
Senza Glutine
På Kungsholmen i Stockholm finner du nu en speciell och efterlängtad butik. Här finns alla de glutenfria produkter du tidigare bara kunnat drömma om! Under många års tid har vi sett vilket rikt utbud det finns av glutenfria produkter runt om i världen och insett att vi här i Sverige ligger väldigt långt efter, trots att vi har flest antal diagnosticerade glutenintoleranta i världen. Det kändes inte rimligt. Vi bestämde oss därför för att göra någonting åt det.

Senza Glutine erbjuder:

Vi importerar produkter direkt från Europa, främst från Italien, men vi har såklart även ett urval av våra svenska favoriter. Vi erbjuder allt från pasta, bröd, sötsaker, flingor, frysta färdigrätter så som exempelvis härlig fylld pasta av olika slag liksom pizza, tårtor och mycket, mycket annat.

En majoritet av produkterna är dessutom naturligt fria från gluten och en del är även mjölkfria, laktosfria samt lämpade för diabetiker.

Oavsett om du väljer att besöka vår butik eller webshop så kan du känna dig helt trygg i att de produkter du väljer är bra för dig och ditt välbefinnande. Vi har inte tummat på vare sig smak eller kvalitet. Vi önskar dig varmt välkommen till vår underbara glutenfria värld!

Kontakta Senza Glutine:

Butiken på Lars Forsells gata 28 på Kungsholmen i Stockholm är öppen måndag – fredag kl 10-18 och lördagar kl 10-15.
Webshopen är alltid öppen, www.senzaglutine.se

Om du har frågor så når du oss på info@senzaglutine.se eller 0708 98 90 04

Senza Glutine – din glutenfria butik
Webb: www.senzaglutine.se
E-post: info@senzaglutine.se
Senza Glutine uppdaterades 2017-01-20
Senza Glutine Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer


Skriv din åsikt om Senza Glutine© 1999 - 2018 (19 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade

mytaste.net